ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει αίθουσες πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας από 15 άτόμων έως και 300 ατόμων, στις οποίες, πέρα από τις δεξιώσεις διοργανώνονται και συνέδρια, επιχειρηματικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος, σεμινάρια και ημερίδες.

Σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα η νέα, ανακαινισμένη αίθουσα σεμιναρίων εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα όπως data projector οροφής, οθόνη προβολής, αναλόγιο για τους ομιλητές, μικροφωνική εγκατάσταση, πίνακα σημειώσεων με μαρκαδόρο σε τρίποδα και τέλος ασύρματη σύνδεση στο internet.

Η αίθουσα αυτή έχει εμβαδό 120 τετραγωνικά μέτρα, ενώ η χωρητικότητά της είναι 170 άτομα σε θεατρική διάταξη (μόνο με καρέκλες) ή 80 άτομα σε σχολική διάταξη (με συνεδριακό τραπέζι ανά 2 άτομα). Πέρα όμως από αυτήν την αίθουσα, υπάρχουν και μικρότερες, ιδανικές για επιχειρηματικές συναντήσεις, συμβούλια, προώθηση προϊόντων ή ακόμα και για συνεντεύξεις.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα με το πέρας ή το διάλειμμα του σεμιναρίου ή της ημερίδας, να σερβιριστεί μπουφές ο οποίος διαμορφώνεται σε συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο και μπορεί να περιλαμβάνει από απλά συνοδευτικά του καφέ έως συνδυασμό από ζεστά και κρύα εδέσματα.

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Στο ξενοδοχείο ACHILLIO αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, τόσο ιδιωτικές όπως δεξιώσεις γάμου, βαπτίσεων, παιδικά γενέθλια, όσο και επαγγελματικές.

Πιο συγκεκριμένα, η αίθουσα δεξιώσεων με χωρητικότητα έως 330 άτομα, είναι ένας όμορφος και λιτός χώρος με απαλά χρώματα και φωτισμό, ενώ στον εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι, δεσπόζει η καταγάλανη πισίνα. Μια δεξίωση, σίγουρα αποκτά κύρος όταν γίνεται δίπλα στην πισίνα.

Όσον αφορά στα μενού των δεξιώσεων υπάρχουν επιλογές για να καλύψουν κάθε ανάγκη, ωστόσο η τελική σύνθεση του μενού είναι αποτέλεσμα συζήτησης του υπευθύνου με τον ενδιαφερόμενο. Και βέβαια, η διεύθυνση του ξενοδοχείου, στο ζευγάρι που θα επιλέξει το ξενοδοχείο για να πραγματοποιήσει τη δεξίωση γάμου, προσφέρει τη σουίτα για την παραμονή των νεόνυμφων, την πρώτη νύκτα του γάμου!

Η πολύ καλή κατάρτιση και η διαρκής αφοσίωση της διεύθυνσης και του προσωπικού του ξενοδοχείου στο αντικείμενό τους, εγγυώνται την άριστη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στους χώρους του.

Logo
Logo

Τα στοιχεία επικοινωνίας του ξενοδοχείου είναι: