ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τις πρωινές ώρες στο ξενοδοχείο προσφέρεται ένα πλήρες πρωινό σε μπουφέ με γλυκά και αλμυρά είδη αλλά και ζεστές και κρύες παρασκευές. Επιπρόσθετα, το προσωπικό του ξενοδοχείου θα είναι πάντοτε πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να ετοιμάσει για εσάς τα ροφήματα της επιλογής σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας λειτουργεί cafe - bar για ροφήματα και snacks σε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον από γήινα χρώματα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημα ή το ποτό της αρεσκείας σας, ενώ από το μεσημέρι έως το βράδυ λειτουργεί και εστιατόριο με επιλογές από την Ελληνική κουζίνα, αλλά και από κρεατικά και ζυμαρικά.

Τόσο το πρωινό, όσο και τα ροφήματα και γεύματα, υπάρχει η δυνατότητα να σερβιριστούν και στο δωμάτιο από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Στο ξενοδοχείο λειτουργούν δύο πισίνες, μια ενηλίκων εμβαδού 120m2 και μια παιδική 40m2

Στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, συγκαταλέγονται το γήπεδο tennis, το τραπέζι ping-pong, η sauna και τέλος, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριό μας, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να παραμείνετε σε φόρμα ενώ διαμένετε στο ξενοδοχείο μας. Τι καλύτερο από μια μέρα που ξεκινά με γυμναστική και τελειώνει με χαλάρωση, στη σάουνα;

Logo
Logo

Τα στοιχεία επικοινωνίας του ξενοδοχείου είναι: