ΔΙΑΜΟΝΗ

Το ξενοδοχείο ACHILLIO διαθέτει 3 άνετα οικογενειακά δωμάτια, 2 σουίτες μία πολυτελής και μια junior, και 45 δωμάτια κλασσικού τύπου. Τα δωμάτια είναι έτσι διαμορφωμένα, ώστε να εξυπηρετούν επισκέπτες που θέλουν μονόκλινα δωμάτια, ζευγάρια σε δίκλινα δωμάτια με διπλό κρεβάτι, αλλά και οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά σε τρίκλινα δωμάτια, στα οποία μπορεί να προστεθεί και ένα επιπλέον κρεβάτι ή κρεβατάκι για μωρά. Τα οικογενειακά δωμάτια αποτελούνται από δύο χώρους, από τους οποίους στον έναν υπάρχει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και στο δεύτερο 2 μονά κρεβάτια.

Όλα τα δωμάτια είναι υψηλής αισθητικής, στα οποία εφαρμόστηκε ειδική μελέτη ηχομόνωσης με βάση τα διεθνή standards και τα οποία παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ενότητες για να ανακαλύψετε περισσότερα για τα δωμάτια του ξενοδοχείου αλλά και να δείτε φωτογραφίες. Τέλος, διευκρινίζεται ότι, οι online κρατήσεις από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου είναι απόλυτα εγγυημένες και ασφαλείς, αφού πραγματοποιούνται μέσα από την πλατφόρμα της BOOKING.COM.Logo
Logo

Τα στοιχεία επικοινωνίας του ξενοδοχείου είναι: